Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

22 February 2021

PUN face fericită familia Cuzub din Cotova

PUN face fericită familia Cuzub din Cotova
Sursa foto: pun.md

Cu ajutorul susținătorilor PUN din România şi a Mitropoliei Basarabiei s-a procurat o casă în comuna Cotova, Drochia, pentru familia Cuzub

Mama Svetlana şi copiii Ioana şi Ilie se aflau într-o situație existențială critică, istoria lor ne-a sensibilizat şi ne-am mobilizat pentru a PUNe umărul la fericirea lor.
Duminică a fost cea mai minunată zi pentru familia Cuzub, care au purtat ani de zile în suflet speranța că visele li se vor implini.
Mamei și copiilor li s-a împlinit visul de a avea o căsuță dotată cu baie, bucătărie, toate cele necesare conform necesităților.

Alături de PUN s-au alăturat și alți oameni buni, precum CLICK-COM SRL, Directorul Nicolae Chistruga , care ajută această familie cu brichete pentru foc și vor amenaja baia în locuință, iar dnul Daniel Diaconu care a dăruit un boiler pentru apă caldă. Echipa Ceramall.md  le-au expediat tot necesarul pentru baie.

Susținere și amabilitate, a venit și din partea preoților Sergiu Marițoi, parohul bisericii din satul Climăuți r. Dondușeni, preotului Sorin Huluta  parohul bisericii ,,Sfinții Martiri Brîncoveni,, din orașul Soroca, preotului bisericii Adormirea Maicii Domnului, Grigoraș Elisei din s. Cotova. 

Mulțumire băieților de la Complast-Montaj SRL, Ion Ciuntu și Nicolae Curecheru care au schimbat ferestrele și ușa casei.

Nati Hîrbu, a contribuit în acest caz cu donarea draperiilor pentru locuință iar familia Olga Nedelciuc cu o canapea. Familia Angela Bucătaru cu produse de igienă, Familia Sacenco cu ajutor financiar. Familia Balea cu produse alimentare.

Nu au rămas indiferenți nici cei de la RafiDecor, Bizgu Igor, dăruindu-le tapete  pentru toată casa. Directorul TECHNOLAND, Gheorghe Botnaru  a donat un frigider.

 

Biroul de presă PUN

Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale