Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

13 November 2020

Apelul Partidului Unității Naționale privind turul II al alegerilor: Opțiunea boicotului nu există. Votăm contra lui Igor Dodon

Apelul Partidului Unității Naționale privind turul II al alegerilor: Opțiunea boicotului nu exist...
Sursa foto: pun.md

Partidul Unității Naționale (PUN) își reiterează susținerea în turul II al alegerilor prezidențiale pentru candidatul PAS Maia Sandu și îndeamnă cetățenii să iasă duminică, 15 noiembrie la vot pentru a o vota.

În cadrul unei conferințe de presă, Anatol Șalaru, secretar general al PUN, a subliniat faptul că timp de 4 ani în R. Moldova s-a dezvoltat mult corupția, statul a fost izolat de România și de UE, iar în structurile de stat au fost instalați oameni fideli Moscovei. Iată de ce, unioniștii nu ar trebui să boicoteze alegerile de duminică, dar să iasă la vot pentru a-l debarca pentru Dodon. 

„În scurta istorie a R. Moldova unioniștii au fost în avangarda luptei de eliberare națională și în avangarda parcursuluio european. Din acest motiv Noi unioniștii, trebuie să fim și în avangarda debarcării lui Dodon. Opțiunea boicotului nu există. Încă 4 ani cu Dodon în fruntea R. Moldova ne vor îndepărta și mai mult de România și de idealurile noastre de reunificare. Duminică vom avea de ales între corupția rusească reprezentată de Igor Dodon și România și UE, reprezentată de Maia Sandu. Nu mai putem permite ca România și românii basarabeni să de uneltele corpute și trădătoare ale Kremlinului. Fac apel la toți unioniștii ca duminică 15 noiembrie să ne mobilizăm și prin vot democratic să alungăm trădătorul. Vă invităm să votăm contra lui Igor Dodon, să votăm pentru apropierea idealului Unirii cu România, să votăm pentru UE, să votăm pentru Maia Sandu”, a declarat Anatol Șalaru. 

La rândul său, președintele PUN Octavian Țîcu, a accentuat că prezența unioniștilor la vot în această duminică este fundamentală pentru a asigura R. Moldova un viitor european și românesc. Acesta s-a adresat și diasporei, să fie rezistentă, fermă, să iasă la vot și să ofere o șansă celor de acasă de a pune umărul la procesul de reîntregire europeană și românească.

„Igor Dodon este ultima emanație a regimului Plahotniuc, după care R. Moldova va intra într-o nouă epocă, într-o nouă eră în care politica va fi făcută de oameni corecți cu simț și gândire europeană și românească, care să ofere tuturor șansa de a se regăsi acasă și în spațiul euro-atlantic. Nu putem admite ca Igor Dodon să mai rămână 4 ani la cârma R. Moldova. Ieșim cu toții împreună la vot, susținem plenar candidatul pro-european și pro-românesc, votăm Maia Sandu și după asta trebuuie să rămânem consolidați, pentru că avem de făcut și alte chestiuni”, a conchis Octavian Țîcu.  

 

sursa: Deschide.md

Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale