Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

05 March 2019

Comunicat de presă

Partidul Unității Naționale a luat act de rezultatul alegerilor din 24 februarie anul curent, de recunoasterea acestora de către organismele internaționale precum și de către partenerii strategici ai Republicii Moldova - România și Statele Unite ale Americii.

Comunicat de presă
Sursa foto: pun.md

   Partidul Unității Naționale consideră că rezultatul alegerilor, în contextul votului mixt și al condițiilor social administrative, este o victorie la limită împotriva forțelor pro-ruse și un semnal dat de alegători pentru relansarea procesului  de apropiere de Uniunea Europeană.

   Partidul Unității Naționale consideră că decizia de participare sau neparticipare la guvernare a partidelor declarat pro-europene - PAS, PPDA și a membrilor societății civile - le aparține în exclusivitate.

   Cu toate acestea, luând în calcul pericolele la care este expusă Republica Moldova, Partidul Unități Naționale recomanda formațiunilor politice din blocul ACUM ca, înainte de luarea unor decizii privind participarea sau neparticiparea la crearea unei alianțe de guvernare, indiferent de forma ei, să solicite medierea sau măcar să poarte discuții cu partenerii strategici ai Republicii Moldova - România și Statele Unite ale Americii.

   Partidul Unității Naționale consideră că România împreună cu SUA au jucat un rol important în dezvoltarea Republicii Moldova, în semnarea acordului de asociere la Uniunea Europeană și pot furniza expertiza necesară.

Biroul de presă PUN                                                                          05 martie 2019

Copyright © 2019 Partidul Unității Naționale