Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

03 June 2020

Declarația Partidului Unității Naționale privind propunerea Mișcării Politice Unirea

Declarația Partidului Unității Naționale privind propunerea Mișcării Politice Unirea
Sursa foto: pun.md

Partidul Unității Naționale a luat act de apelul adresat de Mișcarea Politică Unirea privind stabilirea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna anului curent.

Partidul Unității Naționale consideră că nu doar formațiunile unioniste trebuie să-și consolideze forțele dar și restul celor declarat pro-europene astfel încât victoria asupra regimului Dodon să fie una deplină iar desprinderea de controlul Rusiei să fie ireversibilă.

Partidul Unității Naționale va analiza în forurile statutare ale partidului apelul Mișcării Politice Unirea și va veni la momentul oportun cu un răspuns argumentat și detaliat precum și cu propuneri care să contribuie la identificarea unor soluții.

Partidul Unității Naționale consideră că dezideratul reunificării Republicii Moldova cu România, ca proiect de țară, este un proces complex ce implică mai multe etape începând cu promovarea adevărului istoric în rândurile cetățenilor și terminând cu obținerea unor beneficii politice, economice, sociale și de securitate, pe care reîntregirea cu România le-ar oferi tuturor cetățenilor R. Moldova.

03.06.2020

Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale