Traian Basescu

“Eu vă propun Unirea! ”

Traian Băsescu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

02 July 2018

Mesaje DURE pentru Dodon, după referendumul EȘUAT de la Chișinău: „Nici nu știi cât de MIC începi să fii”

Referendumul socialiștilor de demitere a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, care a eșuat ieri, la urne ieșind doar 17,53% din alegători, a fost susținut frenetic de președintele Igor Dodon, fapt care l-a făcut pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, să exclame că Dodon „a ratat lamentabil”.

Mesaje DURE pentru Dodon, după referendumul EȘUAT de la Chișinău: „Nici nu știi cât de MIC începi...
Sursa foto: pun.md

„Domnul Preşedinte Dodon a ratat lamentabil! Cum este cu referendumul de la Chişinău, domnule preşedinte Dodon? Vă imaginaţi cu câtă credibilitate aţi rămas în calitate de preşedinte în funcţie?”, a ironizat Traian Băsescu, președinte de onoare al Partidului Unității Naționale de la Chișinău, pe Facebook.

Și președintele executiv al Partidului Unității Naționale, domnul Anatol Șalaru, crede că respingerea referendumului de către locuitorii municipiului Chișinău este „începutul căderii” lui Igor Dodon.

„La un an de la câștigarea alegerilor prin minciună și manipulare, timp în care nu a făcut decât să-și manifeste iubirea față de Putin, Igor Dodon primește dovada că ceea ce este construit pe înșelătorie și dezinformare nu rezistă. Dodon nu a reușit să infecteze Chișinăul. Felicit locuitorii Chișinăului pentru maturitatea politică de care au dat dovadă. Parafrazându-l pe Traian Basescu, putem spune: Dodon, nici nu știi cât de mic începi să fii”, a scris Șalaru pe Facebook.

Menționăm că Igor Dodon nu a făcut public niciun mesaj după eșuarea referendumului de ieri din capitala R. Moldova.

Copyright © 2019 Partidul Unității Naționale
TOTAL EXEC TIME: 0.4058s