Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

04 December 2020

Octavian Țîcu: Avertizez PSRM că legile adoptate ieri riscă să arunce Republica Moldova într-un război civil, un război hibrid care este orchestrat de Federaţia Rusă în Republica Moldova

Octavian Țîcu: Avertizez PSRM că legile adoptate ieri riscă să arunce Republica Moldova într-un r...
Sursa foto: pun.md

Adresez un apel la cetăţenii Republicii Moldova să iasă masiv la protestul de dumincă, să ne apărăm suveranitatea , libertatea şi votul din 15 noiembrie, să oprim desnaţionalizarea, rusificarea şi federalizarea Republicii Moldova”, a spus deputatul Octavian Ţîcu într-un briefing un briefing de presă cu tema "Formalizarea alianţei Dodon-Şor".

Avertizez PSRM că legile adoptate ieri riscă să arunce Republica Moldova într-un război civil, un război hibrid care este orchestrat de Federaţia Rusă în Republica Moldova”, a spus deputatul.

Cei şase deputaţi de la Pentru Moldova sunt şi dublu transfugi nu au devenit doar trădători ai electoratului lor, ci şi trădători ai naţiei, atunci când au votat pachetul de legi alături de PSRM şi Partidul Şor

Octavian Ţîcu a mai menţionat că PUN va contesta la Curtea Constituţională legile care se referă la dreptul de veto în Parlament al autonomiei găgăuze şi la stabilirea limbii ruse ca a doua limbă de stat.

„În Parlament contează mai mult tonajul decât condiţia lor mentală si intelectuală. Ne gândim ca în următorul Parlament să avem 5 boxeri la profesionişti în fracțiunea PUN, care să adopte legi”, a spus Octavian Ţîcu.

sursa: TVR Moldova

Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale