Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

17 February 2020

Octavian Țîcu: „..Politica externă echilibrată a lui Dodon s-a transformat în politica toiletei”

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, susține că tot ce a făcut Igor Dodon la Conferința pentru Securitate de la Munchen a fost să pledeze și să susțină interesele Federației Ruse, transformând așa-zisa politică echilibrată în „politica toiletei”

Octavian Țîcu: „..Politica externă echilibrată a lui Dodon s-a transformat în politica toiletei”
Sursa foto: pun.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele Partidului Unității Naționale scrie că Dodon, „după ce s-a strofolit la ambasadorii occidentali de pe la noi, nu a ezitat să fugărească iarăși liderii mondiali pe culoarele din zona toiletelor pentru a-și face poze”.

„Politica externă, zisă echilibrată, a lui Dodon s-a transformat de fapt în politica toiletei. O adevărată diplomație a toilietei. Nu știu cine și de ce l-a invitat pe Dodon la Conferința pentru Securitate de la Munchen dar s-a vazut, fără prea mare efort, că Igor Dodon a jucat din nou rolul de vasal al Rusiei. Tot ce a facut Dodon la Munchen a fost să pledeze și să susțină poziția Federației Ruse”

Liderul PUN a întrebat deputații PSRM și PDM dacă nu le este rușine să susțină un astfel de personaj „care se târăște pe lângă ușile toiletelor pentru o poză”.

Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale