Traian Basescu

“Eu vă propun Unirea! ”

Traian Băsescu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

28 September 2017

Preşedintele de onoare al Partidului Unităţii Naţionale, Traian Băsescu merge la Ialoveni şi Soroca pentru a se întâlni cu cetăţenii

Fostul preşedinte român Traian Băsescu, în calitatea sa de preşedinte de onoare al Partidului Unităţii Naţionale, lansat de fostul ministru liberal al Apărării Anatol Şalaru, va merge în câteva localităţi din Moldova unde se va întâlni cu cetăţenii. Despre aceasta anunţă PUN pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele de onoare al Partidului Unităţii Naţionale, Traian Băsescu merge la Ialoveni şi Soro...
Sursa foto: pun.md

Astfel, în ziua de sâmbătă, 7 octombrie, fostul preşedinte român se va întâlni cu cetăţenii raionului Soroca, întâlnirea urmând să aibă loc în incinta Palatului de Cultură din oraşul Soroca, cu începere de la ora 11:00. O zi mai târziu, duminică, 8 octombrie, Traian Băsescu va avea o întâlnire cu cetăţenii raionului Ialoveni. Aceasta va avea loc în incinta Casei de Cultură a oraşului Ialoveni, tot cu începere de la ora 11:00.

Amintim că la data de 25 iunie curent a avut loc Congresul de Constituire al Partidului Unităţii Naţionale, delegaţii căruia l-au ales pe Traian Băsescu în calitate de preşedinte de onoare al formaţiunii. Totodată, funcția de președinte al PUN a rămas vacantă, până la soluționarea definitivă a dosarului privind retragerea de către președintele Igor Dodon a cetățeniei Republicii Moldova acordate de către fostul șef de stat Nicolae Timofti lui Traian Băsescu și soției acestuia Maria.

În 2012, în timpul preşedinţiei sale, Traian Băsescu a dăruit raionului Soroca o biserică în stil maramureşean. Trei ani mai târziu, acesta împreună cu fostul preşedinte moldovean Nicolae Timofti au vizitat biserica „Sfinţii Martiri Brîncoveni”, dar şi cetatea Soroca.

Copyright © 2019 Partidul Unității Naționale