Traian Basescu

“Eu vă propun Unirea! ”

Traian Băsescu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

02 October 2017

PUN și PAS au decis să boicoteze referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă

Partidul Unității Naționale condus de Anatol Șalaru și Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, au anunțat că boicotează referendumul cu privire la demiterea lui Dorin Chirtoacă. PUN și-a făcut publică intenția printr-un comunicat de presă, în timp ce Maia Sandu a făcut anunțul într-un interviu pentru Ziarul „Timpul”.

PUN și PAS au decis să boicoteze referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă
Sursa foto: pun.md

Partidul Unității Naționale a decis boicotarea referendumului de demitere a primarului Dorin Chirtoacă în urma unei analize la nivel de formațiune.

„Partidul Unității Naționale face apel la membrii și simpatizanții formațiunii precum și la  toți locuitorii Chisinăului să nu participe la acest referendum. Partidul Unității Naționale îndeamnă partidele pro-europene și societatea civilă să nu participe la acest referendum care ar pune Chișinăul la dispoziția lui Igor Dodon și PSRM”, se spune în poziția concisă a PUN-ului.

O poziția similară a luat și PAS-ul. „Decizia biroului nostru național a fost să nu participăm la acest referendum. După noi, este un joc al tandemului Plahotniuc-Dodon, în care nu avem motive să intrăm. Recunoaștem că primăria are nevoie de un manager, de un primar responsabil, dar la alegeri trebuie să ajungem pe cale corectă și legală, dar nu prin jocurile lui Plahotniuc și Dodon”, a declarat, la rândul său, Maia Sandu.

Copyright © 2019 Partidul Unității Naționale
TOTAL EXEC TIME: 0.3565s