Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

28 February 2020

VIDEO // Președintele PUN Octavian Țîcu, despre restabilirea cetățeniei pentru Traian Băsescu și implicarea lui Dodon în campania de la Hâncești

VIDEO // Președintele PUN Octavian Țîcu, despre restabilirea cetățeniei pentru Traian Băsescu și ...
Sursa foto: pun.md

Președintele Partidului Unității Naționale, deputatul Octavian Țîcu, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului Republicii Moldova a anunțat că fostului președinte al României, Traian Băsescu, trebuie să îi fie restabilită cetățenia „pentru cea mai mare investiție pe care a făcut-o în R.Moldova”. 

Domnului Traian Băsescu trebuie să i se restabilească cetățenia pentru cea mai mare investiție pe care a făcut-o în Republica Moldova. Este vorba de extinderea Legii cetățeniei române care a dat posibilitatea la mii de cetățeni moldoveni să aibă beneficii la indemnizații pentru copii, acces la pensiile românești, acces la piața muncii prin pașapoarte și cetățenie română, dar și multe alte beneficii”, a declarat Octavian Țîcu de la tribuna principală a Legislativului.

Deasemenea, președintele PUN s-a adresat deputaților PSRM care dețin cetățenia României și au depus jurământ statului român să îl convingă pe „liderul lor spiritual” și să îi restabilească cetățenia Republicii Moldova ex-președintelui României, Traian Băsescu.

Anumiți domni prezenți în sală, în special doamna Dolința, domnii Lebedinschi, Furculiță, Mudreac și Labuneț ar trebui mai puțin să râdă și să intervină pe lângă liderul spiritual «Ayatollah Dodon» și să-i restabilească domnului Băsescu cetățenia, pentru că îi datorează acest drept”, a menționat Președintele Partidului Unității Naționale.

Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale