Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

03 July 2020

Ziarul Clopotul a ajuns la a II-a ediție

Ziarul Clopotul a ajuns la a II-a ediție
Sursa foto: pun.md

Partidului Unității Naționale a lansat a II-a ediție a Ziarului „Clopotul”. În cadrul acestuia veți putea găsi Agenda Parlamentară a Partidului Unității Națională cât șia ctivitatea președintelui PUN, deputatul Octavian Țîcu în cadrul Parlamentului Republicii Moldova. 

Deasemenea, pe pagina nr.2 veți putea afla informații despre acordarea Convoiului Umanitar din România dar și despre ilegalitățile de la Bălți unde autoritățile locale au permis instalarea unui monument dedicat grănicerilor sovietici.

Pe pagina 3 și 4 veți găsi cele 33 de argumente Pro-Unire dar și evenimentele desfășurate în cadrul Campaniei „Ce înseamnă Unirea cu România?”. 

La pagina 5 echipa redacțională a Ziarului „Clopotul” a plasat informația cu privire la Campania „Săptămâna Memoriei” dar și activitățile preconizate în perioada 28 iunie-06 iulie 2020.  Deasemenea, puteți citi un interviu exclusiv cu președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu iar pagina 6 este dedicată istoriei și anume celor 100 de ani de la recunoașterea internaționala a Unirii Basarabiei cu România. 

Accesează Ziarul apăsând pe imaginea de mai jos:

 

 

Copyright © 2019 Partidul Unității Naționale