Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

Susține-l pe Președintele TĂU

1
Alege suma
2
Date personale
3
Validare

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
Pentru a susţine financiar Partidul Unităţii Naţionale Dvs. puteţi face un transfer bancar urmând paşii menţionaţi în formular.

NOTIFICARE!

Legislaţia Republicii Moldova plafonează suma pe care o persoană fizică ar putea să o doneze unui partid politic în decursul unui an calendaristic. Sumele care depăşesc plafonul prestabilit trebuie să fie transferate la bugetul de stat.

Astfel, donaţiile făcute de o persoană fizică unui sau mai multor partide politice într-un an bugetar nu pot depăşi suma de 6 salarii medii lunare pe economie pe anul respectiv (pe 2020 per total suma de 47700 lei).

În cazul cetăţenilor Republicii Moldova cu venituri obţinute în afara ţării, suma donaţiilor nu poate depăşi 3 salarii medii pe economie pe anul respectiv (pe 2020 per total suma de 23800 lei).
În cazul cetăţenilor Republicii Moldova cu statut de persoane cu funcţie de demnitate publică, de funcţionari publici, inclusiv cu statut special, sau de angajaţi în organizaţii publice în sensul Legii nr.133/2016 privind declararea averii şi a intereselor personale, suma donaţiilor nu poate depăşi 10% din venitul anual al acestora, totodată, nu poate depăşi 6 salarii medii lunare pe economie pe anul respectiv.

Suma transferată va include mai multe comisioane bancare şi/sau tarife comerciale în dependenţă de condiţiile băncii emitente a cardului, băncii corespondente, precum şi agentului economic care deserveşte operaţiunea.

Vă rugăm să alegeţi suma dorită
Pentru a face donaţia online Veţi avea nevoie de card bancar şi buletin de identitate.
Suma minimă transferată nu poate fi mai mică de 50 lei.
Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale