Octavian Țîcu

“PUNe umărul la Unire! ”

Octavian Țîcu

Doresti să faci parte din echipă?

- Vino şi tu alături de noi!

28 May 2020

VIDEO // Partidul Unității Naționale a dat start campaniei: „Ce înseamnă Unirea cu România?”

VIDEO // Partidul Unității Naționale a dat start campaniei: „Ce înseamnă Unirea cu România?”
Sursa foto: pun.md

Partidul Unității Naționale a dat start campaniei: „Ce înseamnâ Unirea cu România?”. Primele destinații a echipei PUN, a fost in localitățile Micleușeni și Vărzărești din raionul Nisporeni. În cadrul campaniei, echipa Partidului Unității Naționale în frunte cu Octavian Țîcu, a discutat cu locuitorii ambelor localități și au oferit argumente viabile pentru Unirea cu România. Localnicii au fost asigurați că echipele Partidului Unității Naționale vor ajunge în toată Republica Moldova. 

Președintele PUN, Octavian Țîcu, a spus că, "în cei 30 de ani de independență, cetățenii Moldovei au reușit să se convingă că, în afară de unirea cu România, altă șansă țara nu are". Octavian Țîcu a mai subliniat că în acest fel se poate realiza un act de justiție istorică, prin revenirea R. Moldova în spațiul de cultură și civilizație românească, dar și posibilitatea ca toți cetățenii să înțeleagă că reunirea cu România este „cea mai scurtă cale de integrare europeană și euroatlantică „.

Reprezentații PUN au mai anunțat că intenționează să meargă în fiecare raion din R. Moldova și să prezinte 33 de argumente de ordin politic, economic, social și istoric în favoarea reunirii.

„Astăzi lansăm campania la Nisporeni, un raion profund românesc. Iar în Vărzărești vom consemna în același timp memoria militarilor români căzuți în operațiunile de eliberare a Basarabiei în iunie-iulie 1941. (…) Vom merge în aceasta localitate vom discuta cu oamenii și vom distribui material informativ despre reunirea celor două state românești”

Echipa Partidului Unității Naționale, deasemenea în aceeași zi a comemorat eroii neamului românesc de la Cimitirul din Vărzărești care au căzut pe câmpul de război pentru libertate, Țară și neam.

 

Copyright © 2021 Partidul Unității Naționale